Велико Търново Хилс :::  Начало
Български English НачалоЗа НасНовиниПроектаПартньориконтакти

гр.Велико Търново
ул. "Магистрална" №5
Тел.: + 359 62 633 343
office@velikotarnovohills.com

гр. София
ул. "Ралевица" №98,
Тел.: + 359 2 980 22 99; 980 92 29
Мобилен тел.: + 359 886 834 440
office@velikotarnovohills.com

piraeus
"Велико Търново Хилс" прие хиляди гости за празника в деня на отворените врати 23 септември 2009г.

 
Актьорът Краси Радков се вживя в ролята на Бате Бойко и представяйки “Велико Търново Баирс” събра аплодисментите на публиката.

Петър Христов придружи министър Цветан Цветанов при обиколката му във “Велико Търново Хилс”.
Хиляди великотърновци разгледаха първите два блока от комплекса. Хиляди великотърновци и гости на старата столица посетиха новостроящия се жилищен комплекс “Велико Търново Хилс” в деня на отворените врати вчера. Двата напълно завършени блока със 120 апартамента разгледаха и Цецка Цачева, председател на Народното събрание, заместниците й Христо Бисеров и Павел Шопов, вицепремиерът Цветан Цветанов, дипломати и депутати.
Комплексът е разположен в югоизточния край на В. Търново до главния път София - Варна върху терен от 59 000 кв. м. В него са обособени няколко зони. За по-големия избор на нашите клиенти сме предвидили различни по площ апартаменти от 50 до 200 кв. м и къщи от 230 до 380 кв. м с разумни цени за качествен продукт, каза инвеститорът във “Велико Търново Хилс” Петър Христов, изп. директор на “Велико Търново Дивелопмънт” АД. Жилищата се предлагат с подови настилки и напълно оборудвани санитарни възли.

Еднофамилните къщи са триетажни със самостоятелен двор. До тях е кварталът със седеметажните блокове. В зоната за обществено обслужване се предвижда супермаркет и търговска част с магазини, ресторант и кафене. Всеки един от блоковете ще е със самостоятелен паркинг и подземни гаражи. В спортния комплекс ще има покрита спортна зала, открити игрища за волейбол, баскетбол и тенис, както и открит плувен басейн. За най-малките обитатели ще бъде построена детска градина. Ще има и обширен парк.
Основният подход към комплекса е от североизток, където е съсредоточена зоната за обществено обслужване със супермаркета. От там в посока изток-запад тръгва и се развива алейна мрежа. В момента е изградена 1,5 км улична мрежа.

Комплексът “Велико Търново Хилс” ще бъде изграден в четири етапа до 2011 г. Общата му разгъната застроена площ е близо 100 000 кв. м. Бюджетът за цялостното изграждане на комплекса с прилежащата инфраструктура ще възлезе на 56 млн. евро.

До квартала ще има градски транспорт. За безопасността на жителите ще бъде осигурена денонощна охрана и видеонаблюдение.

Разрешенията за ползване на първите два жилищни блока във “Велико Търново Хилс” ще бъдат връчени утре от министъра на регионалното развитие и благоустройството Росен Плевнелиев.
В деня на отворените врати за доброто настроение на хората се погрижиха актьорите Краси Радков, Виктор Калев, айдълката Невена Цонева и водещата от “Полет над нощта” Станислава Ганчева.

        
 

     © 2008 Велико Търново Дивелопмънт АД