Велико Търново Хилс :::  Начало
Български English НачалоЗа НасНовиниПроектаПартньориконтакти

гр.Велико Търново
ул. "Магистрална" №5
Тел.: + 359 62 633 343
office@velikotarnovohills.com

гр. София
ул. "Ралевица" №98,
Тел.: + 359 2 980 22 99; 980 92 29
Мобилен тел.: + 359 886 834 440
office@velikotarnovohills.com

piraeus
ТЪРЖЕСТВЕНО ОТКРИВАНЕ НА ПЪРВА ФАЗА НА К-С ВЕЛИКО ТЪРНОВО ХИЛС – 24.09.2009Г. 25 септември 2009г.

Днес тържествено бе открита завършената първа фаза на проект „Велико Търново Хилс”
Преди 2 години и няколко месеца на 22 март 2007 година бе направена първата копка на комплекса – мечта, а сега първите изцяло две завършени до ключ сгради с над 100 апартамента са вече факт – мечтата се превърна в реалност. Това стана благодарение на Петър Христов и неговите съдружници в „България Инвестмънт Груп” - Рон Дихно и Яков Хай и в пъртньорство с „Тидар България”.

Към настоящия момент в изграждането на комплекса и прилежащата инфраструктура са вложени 13 млн. Евро, като общия бюджет на проекта е 56 млн. Евро.

На този специален ден усилията на екипа на Велико Търново Дивелопмънт уважиха много специални гости –Министъра на регионалното развитие и благоустройството Росен Плевнелиев, Председателя на Комисията по регионално развитие и местно самоуправление на Народното събрание – Любен Татарски, Областния управител на Велико Търновска област Пенчо Пенчев, и много други.

Гостите бяха посрещнати по стара българска традиция както подобава с хляб и сол.
Бе извършен и водосвет за успешното завършване на първата фаза, както и за успешното развитие на проекта Велико Търново Хилс.

След като поздрави инвеститорите и всички гости Министър Плевнелиев връчи официално разрешението за въвеждане в експлоатация на сградите и преряза лентата на комплекса заедно с инвеститорите Петър Христов, Яков Хай и Рон Дихно.

Всички гости бяха поканени да рагледат вече завършените сгради, да се насладят на уникалната гледка откриваща се към Велико Търново от терасите на жилищата в комплекса и панорамните тераси на сградите и да вдигнат наздравица.
 

     © 2008 Велико Търново Дивелопмънт АД