Велико Търново Хилс :::  Начало
Български English НачалоЗа НасНовиниПроектаПартньориконтакти

гр.Велико Търново
ул. "Магистрална" №5
Тел.: + 359 62 633 343
office@velikotarnovohills.com

гр. София
ул. "Ралевица" №98,
Тел.: + 359 2 980 22 99; 980 92 29
Мобилен тел.: + 359 886 834 440
office@velikotarnovohills.com

piraeus
За Нас

Велико Търново Дивелопмънт АД е създадена специално за проекта Велико Търново Хилс. Компанията притежава мястото, проектите и цялостното ноу-хау за довеждането на тази инвестиция до успешен завършек. Велико Търново Дивелопмънт АД се управлява от мениджъри с богат опит в сферата на финансите и инвестициите в недвижими имоти. Целта на компанията е инвестицията в конкретния проект “Велико Търново Хилс” да бъде полезна както за инвеститорите, така и за потенциалните клиенти и за самия град.

ПАРТНЬОРИ В ПРОЕКТА:

Няколко са партньорите в проекта Велико Търново Хилс. Всички те са с богат опит в областа на инвестициите.

БЪЛГАРИЯ ИНВЕСТМЪНТ ГРУП е сравнително ново име на пазара на инвестиции и имоти в България. Компанията се представлява от мениджъри с богат опит в осъществяването на сделки с имоти, както и в насочването на инвестиции към подходящи проекти. Желанието на мениджърите й за развитие допринасят за отличното качество на извършената работа. Компанията осъществява още няколко мащабни проекта – “Арбанаси Хил”, който е етнографски жилищен комплекс в с. Арбанаси, “Рила Вию Вилидж” - жилищен и хотелски комплекс край Разлог, и др.

Глоуб Интернешнъл Холдингс - пазарен лидер в областта на управлението на инвестициите и проектите при ново-възникващите пазари, има успешно разработени, управлявани и разпродадени печеливши проекти в Нигерия.
Със своята гъвкавост на приспособяване към глобалните пазарни тенденции, Глоуб Интернешнъл Холдингс е направила инвестиции в ново-възникващите пазари в България, Мексико, Албания, Израел и Украйна.
Въз основа на опита, придобит преди това в управлението на инвестициите и проектите на пазарите в Европа и Африка, ръководството се модернизира и преструктурира, за да се адаптира към ново-възникналите пазари, увеличавайки по този начин възвръщаемостта на инвестициите и на своите Акционери.
Глоуб и неговите Акционери извършват финансиране на по-голямата част от проектите със собствен капитал, като по този начин те не са обвързани с банки и чужди капитали и то по време, когато има смут във финансовия сектор, навсякъде по света.

“Тидар България” ЕАД е на българския пазар от 2005 година. В момента компанията работи по няколко проекта в София и страната. Тя е част от Tidhar Group, Израел, съществувща от 1990 година. Компанията има богат опит както в жилищното строителство, така и в построяването на бизнес, административни и търговски сгради и паркове, по света пректите й са синоним на качество.

 

     
     
     © 2008 Велико Търново Дивелопмънт АД